Coaching op maat

Het allerbeste voor je kind

Als ouder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind. Opvoeden is een grote uitdaging. Vooral in onze maatschappij, waarin kritisch naar ouders wordt gekeken en waarin veel van een kind wordt gevraagd.

Tijdens mijn coachingsessies kijk ik vooral naar datgene wat er wel goed gaat en bouw hierop verder. Ouders en kinderen hebben namelijk heel veel kwaliteiten, al zijn ze zich hier niet altijd van bewust. Ieder coachingstraject is uniek. Observeren, begeleiden, bemiddelen: ik stem mijn rol als coach helemaal af op jou, je gezin en je hulpvraag. 

De opbouw van een traject ziet er in grote lijnen hetzelfde uit:

  • Vrijblijvende intake, een kennismakingsgesprek waarbij ik vooral naar jou/ jullie luister. 
  • Wanneer de hulpvraag, doelen en de verwachtingen helder zijn stellen we een plan op.
  • Samen gaan we aan de slag.
  • We bekijken het resultaat en bespreken hoe het verder gaat.

BEHOEFTE AAN PROFESSIONELE ONDERSTEUNING?

Onze eerste kennismaking was dan misschien online, maar ik help je graag persoonlijk op weg. Wil je meer weten over wat ik als gezinscoach voor jou kan betekenen of wil je een intakegesprek aanvragen? Bel 06-23345626 (anders graag een bericht achterlaten op mijn voicemail), stuur een e-mail of vul het formulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Ik streef naar een wachttijd van nihil.